Info

Beste Huurders ,

1.Bij aankomst eerst de elektriciteitsmeters (deze staan in de kast achter de inkomdeur) noteren dag-nachttarief en de gasteller staat in de cv-berging onder de cv ketel tegen de grond.

2. De filter van de Jacuzzi uithalen en vervangen de reserve filter ligt in de emmer op de regenton (oppassen deze ligt in water met javel ) De uitgehaalde filter afspoelen onder de keukenkraan en dan terug in de emmer met javel steken . Deze filter houden het water proper dus zoveel te meer je deze vervangt zoveel te beter. Één ding is niet te veel cloor tabletten gebruiken want dan heb je zeker een cloorgeur. De hoogte van de waterstand moet op een hoogte van de lampjes staan zo niet water bijdoen met de purperen emmer. Zo er vuil of blaadjes in het water is gelieve deze met het netje uit te halen.

3. TV Kanalen is van Scarlet (Belgacom) Bij het opstarten van de Tv moet je even geduld hebben eer hij aangaat en deze moet op HDMI2 staan..

4. Bij gebruik van de houtkachel hout en klein hout ligt in het houtkot. U moet rekening houden als je vertrekt dat het een heel werkje is om de kachel en het glas proper te maken.
Eerst spuit u een sprayprodukt (deze staat onder de keukenbak) op het glas laten intrekken pakt u een schuursponsje met Vim op en dan goed schuren.

5. Onder de keukenbak staan alle onderhouds produkten .

6. Bij vertrek gelieve de gordijnen en luiken dicht te doen en de poortjes opslot.

7.  Bij vertrek de verwarming op 15 graden zetten en de thermostatische kranen open zetten.

8. De sleutels worden op gestuurt na betaling van de huur en waarborg.
Ongeveer een dag of vijf voor het vertrek.

9. De waarborg wordt terugbetaald nadat we de sleutels en het papier met de meterstanden terug in ons bezit hebben ,ongeveer tussen
   10 à 14 dagen .

10. Heb je een vraagje gelieve te telefoneren 0475-304762 of e-mail
alexclinckx@gmail.com

11. Vergeet de plantjes geen water te geven.

12. Er is ook WiFi deze is van Scarlet de code ligt op het keukenblad aan de gastenboek.

13. Schrijf ook je mening in de Gastenboek.

We wensen jullie een prettig verblijf.