Chalet te huur.

 
 
              

            Een vakantiewoning in Dion.     

Juist buiten het dorpje ( 170 inwoners)  Dion  staat een chalet met een oppervlakte van 14 are,volledig omheind voor maximaal zes personen,in bosrijke omgeving en omheind met den-en loofbomen,de chalet staat boven op een heuvel.

In een groene omgeving waar elk seizoen van het jaar mooi is,er is zuivere lucht en kleurschakeringen zijn een weldaad voor het oog. Een aangename plaats om tot rust te komen,en te bewegen en te ontmoeten.

Het dorpje Dion bevindt zich tussen Beauraing en Givet (Frankrijk) zes kilometer van Givet en vijf kilometer van Beauraing op de grens van Belgie en Frankrijk. Het is de voorhoede van de semois vallei met al zijn kronkelende wegen zijn wonderbare heuvels,een paradijs voor trikers- en bikers. In de buurt zijn veel toeristische mogelijkheden,grotten van han,Rochefort,Dinant,de Semoisvallei met de historische stad Bouillon,abdij van maredsous,citadel Namen,in houyet het vertrekpunt van de afvaart van de lesse enz. te veel om op te noemen.

Ook de sportieve mogelijkheden zoals moutainbiken, kayakken (lesse,semois) en ander outdooractiviteit zijn mogelijk in de buurt. Voor wandelaars en fietsers is dit ook een geschikte plaats met alle mooie panorama's en geschikte wandelwegen .(wandelkaarten en route's liggen ter beschikbaar in de chalet ook een map met alle toeritische brochures en kaartje van eethuizen en restaurants in de omgeving. 

In het naburige dorp Winnene op drie kilometers is er een voedingswinkel, bakker en beenhouwer. In Beauraing zo'n vijf kilometers zijn er grootwarenhuizen als delhaize, GB, aldi enz.

De CHALET heeft een ruime woonkamer,twee slaapkamers waarvan één slaapkamer met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met twee stapelbedden voor vier personen.

Keuken met frigo, elektrische kookplaat, dampkap , bestek, afwasmachine en microgolf.

Badkamer is voorzien van lavabo, douche en w.c.

Living met Grootscherm t.v., video en dvd met homesuround met aantal films aanwezig en salon in hoekvorm voor zes personen.
 (Play station 2 aanwezig) wi-fi aanwezig (code aanwezig)

Eetplaats uitschuifbare keukentafel biedt plaats voor acht personen.

Berging met wasmachine.

Terras met tuinmeubelen ,barbeque en Jacuzzi voor drie personen en Infraroodcabine voor drie personen. 

Parking zeker voor vijf auto's. 

Carport voor één wagen.

Verwarming Houtkachel (hout aanwezig) en centrale verwarming. 

Een midweek loopt van maandagmiddag 14.00 uur tot vrijdagmorgen 12 uur.

Een week loopt van vrijdag tot vrijdag of van maandag tot maandag, aankomst tussen 15.00 uur en 21.00 uur vertrek voor twaalf  uur.

Het weekend begint vrijdagnamiddag 14.00 uur tot maandagmiddag 12.00 uur. Men kan ook per twee nachten reserveren 

Bijkomende kosten en Info. Zelf meenemen va, bedlinnen en bad benodigheden.

De schoonmaak moet door de huurders zelf gedaan worden,zoniet 125 euro voor het poetsen van de verblijfplaats.
Inclusiel waterverbruik.

Energiekosten volgens verbruik,gedeelte zit al bij de huurprijs verrekend.

Brave Hondjes zijn toegelaten.